Custom website

Alles over wat een custom website jouw bedrijf biedt

Een custom website is dé manier om het verhaal van jouw bedrijf op een leuke, interactieve manier te vertellen. Iedere website vertelt een verhaal, maar een custom website sluit naadloos aan bij het karakter van jouw bedrijf en helpt jou je doelgroep gericht te bereiken. Voor een goede indruk hebben we enkele van de websites waar we trots op zijn verzameld op onze cases pagina.

Zo zien onze custom websites eruit
Custom website voor Marquardt, getoond op mobiel
Marquardt Küchen website

De voordelen van een custom website

Waarom zou je kiezen voor een custom website? Het klinkt als een flinke investering, terwijl andere mogelijkheden waarschijnlijk een stuk minder kosten. Dat kan inderdaad zo zijn, maar wij zijn van mening dat een custom website op de lange termijn je vele kopzorgen zal schelen. We sommen voor je op wat een voordelen een custom website je zal brengen.

 • Je kunt specifieke toepassingen en koppelingen implementeren;
 • Je kunt je compleet eigen branding toepassen op de website;
 • Je hebt alleen de opties op je website die je nodig hebt, wat je website gemakkelijker te beheren maakt;
 • Een custom website met een conversiegericht ontwerp zorgt voor meer conversie.
Laten we samenwerken!
Website laten maken tilburg

Hoe gaan wij te werk?

Wij raden bedrijven met specifieke eisen op het gebied van functionaliteiten of gekoppelde systemen in de meest gevallen bij voorbaat een maatwerk website aan. Deze kan volledig afgestemd worden op de wensen van de klant en is in de praktijk vaak eenvoudiger te realiseren dan het aanpassen van een bestaand template. De beperkingen van een template nog daargelaten. We denken in alles wat we doen voor onze klanten vanuit hen en verliezen jouw wensen niet uit het oog. Het traject van een custom website start in alle gevallen met een verkennend gesprek waar we alle wensen in kaart brengen. Op basis daarvan lopen we de volgende stappen door:

 • We starten met het maken van een sitemap. Hier brengen we alle pagina’s binnen de website en hun onderlinge verhouding in kaart.
 • De volgende stap is het wireframe, het geraamte of de blauwdruk van de website.
 • Na het verwerken van eventuele feedback en het akkoord wordt het design van de website gemaakt.
 • Is het design akkoord en zijn we allebei tevreden met het resultaat, is het tijd voor de website ontwikkeling
 • Als alle fases zijn doorlopen wordt de website aan je opgeleverd.

Belangrijke opmerking bij dit stappenplan is dat we nooit verder gaan met een stap binnen het website traject zonder akkoord. Wil je meer lezen over hoe onze dienstverlening in elkaar steekt? Lees hieronder meer!

Digital

Digital omvat al het werk wat wij doen om jouw website te doen slagen. Een visueel spektakel gebouwd op een doordachte structuur, waar jij de volledige controle over hebt. Een website die je doelgericht helpt resultaat te behalen.

Onze Digital werkzaamheden

Search

Search is al het werk wat wij doen om te zorgen dat jouw doelgroep je weet te vinden. We helpen jou door hen te helpen zoeken. Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zijn de bouwstenen van jouw vindbaarheid. Door breed in te zetten op beide onderdelen maken we jouw website vindbaar.

Onze Search werkzaamheden

Zitten er ook nadelen aan?

Het enige grote nadeel aan een custom website zijn de hogere kosten voor het webdevelopment. Is dat echt een nadeel? Je hebt hierboven al gelezen welke voordelen een custom website met zich meebrengt en toen heb je misschien al beseft dat daar een bepaalde investering tegenover zal staan. Want zo zien we de kosten voor een custom website liever: als een investering.

Laten we dit aan de hand van een voorbeeld eens bekijken. Stel: je hebt een bedrijf en bent op zoek naar een nieuwe website. De nieuwe website gaat voor je bedrijf dé conversietool worden, de website moet zo worden ingericht dat het aantal conversies gemaximaliseerd wordt. Met een custom website is dat geen enkel probleem!

Meer over webdevelopment
Roy en Luuk tijdens een sparringssessie in het webdevelopment proces

  LiNC, het webbureau in Tilburg voor custom websites

  Als je op zoek bent naar een webbureau in Tilburg wat voor jou een custom website kan bouwen hebben we goed nieuws! Je hebt ze gevonden. Ben je benieuwd naar wat voor je kunnen betekenen? Neem contact op via het formulier of leg direct iets vast.