Custom website

Alles over wat een custom website jouw bedrijf biedt

Je hebt een bedrijf, een boodschap, een idee of hele toffe foto’s en dat wil jij aan zoveel mogelijk mensen laten zien? Zoek niet verder! Wat het ook is, het verdient een custom website. Niks vertelt jouw verhaal zo goed en op zo’n leuke, interactieve manier als een custom website. We horen je denken: ‘Hoezo? Elke website kan mijn verhaal toch vertellen?’ Ja, dat is zeker zo, maar wil jij een unieke website, inzicht in de manier waarop deze gebouwd wordt en de mogelijkheid jouw website tot in de puntjes te personaliseren? Dan wordt het een custom website. Lees hieronder waarom.

Voor een goede indruk hebben we enkele van de cases waar we trots op zijn verzameld op onze cases pagina.

En zo ziet dat eruit!
Custom website voor Marquardt, getoond op mobiel
Marquardt Küchen website

De voordelen van een custom website

Waarom zou je kiezen voor een custom website? Het klinkt als een flinke investering, terwijl andere mogelijkheden waarschijnlijk een stuk minder kosten. Dat kan inderdaad zo zijn, maar wij zijn van mening dat een custom website op de lange termijn je vele kopzorgen zal schelen. We sommen voor je op wat een voordelen een custom website je zal brengen.

  • Je kunt specifieke toepassingen en koppelingen implementeren;
  • Je kunt je compleet eigen branding toepassen op de website;
  • Je hebt alleen de opties op je website die je nodig hebt, wat je website gemakkelijker te beheren maakt;
  • Een custom website met een conversiegericht ontwerp zorgt voor meer conversie.
Op naar jouw custom website
Website laten maken tilburg

Zitten er ook nadelen aan?

Het enige grote nadeel aan een custom website zijn de hogere kosten voor het webdevelopment. Is dat echt een nadeel? Je hebt hierboven al gelezen welke voordelen een custom website met zich meebrengt en toen heb je misschien al beseft dat daar een bepaalde investering tegenover zal staan. Want zo zien we de kosten voor een custom website liever: als een investering.

Laten we dit aan de hand van een voorbeeld eens bekijken. Stel: je hebt een bedrijf en bent op zoek naar een nieuwe website. De nieuwe website gaat voor je bedrijf dé conversietool worden, de website moet zo worden ingericht dat het aantal conversies gemaximaliseerd wordt. Met een custom website is dat geen enkel probleem!

Meer over webdevelopment
Roy en Luuk tijdens een sparringssessie in het webdevelopment proces

Hoe gaan wij te werk?

Wij raden bedrijven met specifieke eisen op het gebied van functionaliteiten of gekoppelde systemen altijd bij voorbaat een maatwerk website aan. Op deze manier kan de website van het begin af aan aangepast worden op het eisenpakket. In de praktijk is dit veel gemakkelijker dan het aanpassen van een bestaand template website aan deze eisen. We hebben al onze diensten verdeeld in Digital en Search. We denken in alles wat we doen voor onze klanten vanuit hen en verliezen jouw wensen niet uit het oog.

Digital

Digital omvat al het werk wat wij doen om jouw website te doen slagen. Een visueel spektakel gebouwd op een doordachte structuur, waar jij de volledige controle over hebt. Een website die je doelgericht helpt resultaat te behalen.

Onze Digital werkzaamheden

Search

Search is al het werk wat wij doen om te zorgen dat jouw doelgroep je weet te vinden. We helpen jou door hen te helpen zoeken. Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zijn de bouwstenen van jouw vindbaarheid. Door breed in te zetten op beide onderdelen maken we jouw website vindbaar.

Onze Search werkzaamheden

    LiNC, het webbureau in Tilburg voor custom websites

    Als je op zoek bent naar een webbureau in Tilburg wat voor jou een custom website kan bouwen hebben we goed nieuws! Je hebt ze gevonden. Ben je benieuwd naar wat voor je kunnen betekenen? Neem contact op via het formulier of leg direct iets vast.