Jij bent op zoek naar een custom website

Je hebt een bedrijf, een boodschap, een idee of hele toffe foto’s en dat wil jij aan zoveel mogelijk mensen laten zien? Zoek niet verder! Wat het ook is, het verdient een custom website. Niks vertelt jouw verhaal zo goed en op zo’n leuke, interactieve manier als een custom website. We horen je denken: ‘Hoezo? Elke website kan mijn verhaal toch vertellen?’ Ja, dat is zeker zo, maar wil jij een unieke website, inzicht in de manier waarop deze gebouwd wordt en de mogelijkheid jouw website tot in de puntjes te personaliseren? Dan wordt het een custom website. Lees hieronder waarom.

 

De voordelen van een custom website

Waarom zou je kiezen voor een custom website? Het klinkt als een flinke investering, terwijl andere mogelijkheden waarschijnlijk een stuk minder kosten. Dat kan inderdaad zo zijn, maar wij zijn van mening dat een custom website op de lange termijn je vele kopzorgen zal schelen. We sommen voor je op wat een voordelen een custom website je zal brengen.

  • Je kunt specifieke toepassingen en koppelingen implementeren;
  • Je kunt je compleet eigen branding toepassen op de website;
  • Je hebt alleen de opties op je website die je nodig hebt, wat je website gemakkelijker te beheren maakt;
  • Een custom website met een conversiegericht ontwerp kan zorgen voor meer conversie.

 

Zitten er ook nadelen aan?

Het enige grote nadeel aan een custom website zijn de hogere kosten voor het webdevelopment. Is dat echt een nadeel? Je hebt hierboven al gelezen welke voordelen een custom website met zich meebrengt en toen heb je misschien al beseft dat daar een bepaalde investering tegenover zal staan. Want zo zien we de kosten voor een custom website liever: als een investering.

Laten we dit aan de hand van een voorbeeld eens bekijken. Stel: je hebt een bedrijf en bent op zoek naar een nieuwe website. De nieuwe website gaat voor je bedrijf dé conversietool worden, de website moet zo worden ingericht dat het aantal conversies gemaximaliseerd wordt. Met een custom website is dat geen enkel probleem!

 

LiNC, het webbureau in Tilburg voor maatwerk websites

Als je op zoek bent naar een webbureau in Tilburg wat voor jou een custom website kan bouwen hebben we goed nieuws! Je hebt ze gevonden. Ben je benieuwd naar wat voor je kunnen betekenen? Kom langs voor een bakkie koffie.