Digital

Effectieve websites die jou helpen je doelen te halen.

Digital omvat al het werk dat wij doen om jouw website te doen slagen. Nieuwe ontwikkelingen, AI en de laatste trends worden gebruikt om jou doelgericht resultaat te helpen behalen. Een visueel spektakel gebouwd op een doordachte structuur, waar jij de volledige controle over hebt.

WIREFRAMING

Een design start met prototyping

Hoe beter het begin, hoe beter het resultaat. Dus wij beginnen graag goed. Onze designs starten met het maken van een prototype, zodat we kunnen zien of wat we hebben bedacht ook echt werkt. En dan gaan we vanaf daar verder.

Lees meer

WEBDESIGN

Van ruwe schets tot een doordacht ontwerp

Zonder het eindpunt uit het oog te verliezen besteden we veel aandacht aan het proces. We gaan van een ruwe schets naar een uitmuntend design door weloverwogen keuzes te maken, zodat de toegevoegde waarde voor jou het grootst is. We gaan voor meer dan enkel een mooi plaatje.

Lees meer

COPYWRITING

Teksten die iets teweeg brengen

Naast de visuele indruk die jouw website achterlaat is de tekst een perfect middel om jouw doelgroep te bereiken en aan te spreken. Pakkende teksten die bezoekers informeren, overtuigen of aanzetten tot actie. Wat het doel van jouw website ook is, onze teksten helpen jou het te behalen.

Lees meer

DEVELOPMENT

Omzetten naar 1’en en 0’en

Hier start het bouwen van jouw website. Het ontwerp verandert van een statisch beeld in iets dynamisch. Het beweegt, het reageert en zal je blijven verrassen. En jouw doelgroep ook. De technische achterkant wordt zo opgebouwd dat zelfs de meest complexe systemen te overzien zijn. Door de koppeling aan een gebruiksvriendelijk (WordPress) CMS krijg jij de regie over je eigen website.

Lees meer

DOORONTWIKKELING

Stilstand is achteruitgang

Ons werk houdt niet op bij het opleveren van een website. Het doorontwikkelen is een net zo belangrijk onderdeel van ons werk. Bij het intensieve gebruik van een website wordt echt duidelijk waar de behoeften van bezoekers liggen en waar ruimte is voor verbetering. We blijven websites daarom voortdurend optimaliseren.

Lees meer

Benieuwd naar het LiNC DNA?

Meer informatie

Digitale projecten

Ben je benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Zie hier enkele van onze pronkstukken.

Wij maakten de website voor de eerste 100% biologisch afbreekbare hagelpatroon.

Lees meer

Voor iedereen die nét dat beetje meer wil is er Con Questa.

Lees meer

Iedereen, maar dan ook echt iedereen met een kinderwens is welkom bij het CVB.

Lees meer