Copywriting


Digital

We weten voor wie we schrijven

Copywriting is het schrijven van pakkende teksten. Teksten die lezers informeren en overtuigen van jouw unieke boodschap. Of ze aanzetten tot een door jou bepaalde actie. We verdiepen ons volledig in jouw verhaal en communiceren het op zo’n manier die bijdraagt aan het opbouwen van een band met jouw doelgroep. Een website kan niet zonder.

Jouw boodschap, onze tekst

Degene die jouw boodschap het beste kent, ben jij zelf. Het is voor ons zaak dit te doorgronden en die te verpakken in een pakkende, activerende tekst. Ook hier geldt: als we de krachten bundelen komen we verder. Het is belangrijk dat jouw onderscheidende kracht, dat wat je anders maakt dan jouw concurrenten, wordt ingezet om de lezer te overtuigen. Jij bent niet de lezer, jij bent de afzender. Wie zijn de mensen voor wie we schrijven? Dat is naast de inhoud de belangrijkste vraag. We leren ze kennen, we spreken hun taal en gebruiken de woorden die zij ook gebruiken.

 

Bekijk onze cases

Is copywriting ook iets voor jouw onderneming?

Laten we samen aan de slag gaan!

Let’s talk

Pakkende teksten

Vanaf de eerste zin moet de tekst op jouw website pakkend zijn. Bezoekers worden nieuwsgierig naar meer, blijven langer op jouw website en zijn meer geneigd te converteren. In combinatie met de visuele indruk is een pakkende tekst dé manier om je website bezoekers te overtuigen en activeren.

Uniek

De tekst op jouw website is uniek, net zoals jouw boodschap. Je wil je onderscheiden van jouw concurrenten en dat kan alleen door uniek te zijn. Alleen door ons in te leven in jouw boodschap, jouw doelgroep en de manier waarop zij aangesproken willen worden, kunnen we zorgen dat je boodschap blijft hangen en mensen overtuigd zijn tot actie over te gaan.

Informatieve teksten

Naast dat een website producten of diensten aanprijst is het delen van informatie een belangrijk onderdeel van elke website. Informatie die antwoord geeft op de vraag waarmee mensen zoeken. Hoe relevanter en waardevol dat antwoord, hoe beter de vindbaarheid van jouw website. Er komt natuurlijk meer bij kijken, maar een informatieve tekst is in alle gevallen het startpunt.

Overtuigend

Je wil bezoekers overtuigen. Je wil ze overtuigen van jouw boodschap, jouw producten of jouw autoriteit. Bezoekers beseffen dat zij voor bepaalde producten of juist voor de informatie die zij zoeken op jouw website moeten zijn. En de tekst die zij lezen speelt daar een grote rol in.

Activerend

Jouw website heeft een doel, je wil bezoekers overtuigen tot een bepaalde actie. Of het gaat om het aanschaffen van producten, zoveel mogelijk informatie delen of het invullen van een contactformulier: de tekst op jouw website speelt hierin een belangrijke rol. De tekst activeert mensen tot de door jou bepaalde actie.

Doelgroep gericht

Wat het doel van de tekst ook is, de tekst op jouw website is gericht op de doelgroep die jij wil aanspreken. Iedere doelgroep heeft zijn eigen taalgebruik en is het beste te bereiken op de manier waarop zij aangesproken willen worden. En dat lukt alleen door ons in te leven in deze doelgroep.

Is copywriting ook iets voor jouw onderneming?

Vraag het Eline
Eline van den Dool, accountmanager bij LiNC

  Gerelateerde cases

  Dé Duitse specialist in keukens met stenen werkbladen, daar hoort een chique website en goede online marketing bij!

  Lees meer
  VLC & Partners

  Of we een werken-bij site voor VLC & Partners konden maken? Die uitdaging gingen we natuurlijk graag aan!

  Lees meer
  De homepagina van VLC & Partners. De website is gemaakt door marketingbureau Tilburg LiNC

  Benieuw naar meer van onze services?

  Search Engine Optimization

  Jij wil vindbaar zijn in de organische zoekresultaten? Dat regelen we voor je!

  Discover
  Doorontwikkeling

  Ons werk houdt niet op bij de oplevering.

  Discover
  Development

  Niet alleen een mooi plaatje, maar een website die gebouwd is met een doordachte structuur.

  Discover
  Search Engine Advertising

  Jij bent op zoek naar een doordachte marketingstrategie? Je hebt hem net gevonden!

  Discover
  Wireframing

  We starten met een prototype. Dan gaan we vanaf daar verder.

  Discover
  Webdesign

  Die eerste indruk maak je geen tweede keer.

  Discover