Door­ontwikkeling


DIGITAL

Ons werk houdt nooit op

Doorontwikkeling is een voortdurend proces. En dat is precies wat we er zo leuk aan vinden! Na oplevering van de website leren we wat bezoekers van de website verwachten. Waar klikken ze op, hoe denken ze dat de interactie met de website werkt en hoe snel converteren ze? De antwoorden op deze vragen worden duidelijk na livegang van de website.

Conversie optimalisatie

Al het resultaat dat jij behaalt met je website, en andere vormen van online bereik, noemen we een conversie. In het ontwerp van jouw website houden we rekening met welke conversies belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Sturen we richting de aankoop van een product of bijvoorbeeld het plannen van een adviesgesprek. Na livegang van de website kunnen we starten met meten en zien we welke resultaten er behaald worden. Omdat we dan kunnen zien hoe bezoekers omgaan met jouw website weten we waar er ruimte is voor het optimaliseren van je website conversie.

Bekijk onze cases

Is doorontwikkeling ook iets voor jouw onderneming?

Laten we samen aan de slag gaan!

Let’s talk

Meten = weten

Na de livegang van jouw website starten we met meten hoe bezoekers terechtkomen op jouw website, hoe zij zich gedragen als ze er zijn en of er zaken zijn die beter kunnen. Aan de hand van deze metingen zien we waar de gebruikerservaring verbeterd kan worden en hoe wij nog meer kunnen sturen op het behalen van jouw doel.

Optimalisatie

Doorontwikkeling draait om optimalisatie. Optimalisatie van de gebruikerservaring, het vergroten van de vindbaarheid van jouw website en bijvoorbeeld het optimaliseren van de klantreis. Door het meten van het gedrag van jouw websitebezoekers weten we waar eventuele knelpunten zitten en waar we dus meer kunnen sturen richting het behalen van jouw doelen.

Gebruiksvriendelijkheid

Door jouw website te testen in samenwerking met jouw bezoekers, komen we erachter wat er beter kan om je site duidelijker en beter te maken. Wij werken bijvoorbeeld graag met Hotjar. Daar zien we in zogenaamde heatmaps waar jouw bezoekers klikken. Is die CTA wel zo duidelijk als gedacht werd? En snappen mensen wel dat dit een slider is? Deze en andere vragen worden beantwoord na het doen van deze usability tests. Aan de hand van de input uit de tests verbeteren we de look & feel en content op jouw website.

Conversie optimalisatie

Doorontwikkeling is resultaatgericht. We sturen aan de hand van de verzamelde data op resultaat. Conversie optimalisatie is een resultaatgericht traject met als doel het aantal conversies en dus het conversiepercentage omhoog te krijgen. Om zeker te weten dat onze keuzes bijdragen aan dit doel testen we onze voorstellen door middel van A/B tests.

Voortdurend proces

Doorontwikkeling zien wij als een versteviging van alle resultaten die je hebt behaald met jouw website, dat is de basis die we gaan doorontwikkelen. Het is daarnaast een verdieping van alles wat jij aanbiedt op jouw website. We starten met een basis, daar gaan we mee live. En vervolgens verdiepen we dit om nog beter aan te sluiten op jouw doelgroep: versterking.

A/B test

Bij een A/B test worden twee versies van een bepaald website element, bijvoorbeeld een knop of een contactformulier, getest. Dit kan door te meten wat het verschil in conversies is na de aanpassing of het wordt getest door twee groepen de twee versies voor te leggen. De twee groepen samen is een vooraf gekozen aantal bezoekers wat behaald moet worden voordat de uitslag van de test significant is. Welke groep welke versie te zien krijgt, wordt willekeurig bepaald. Achteraf kijken we welke versie voor de meeste conversies heeft gezorgd en met welke versie we dus verder gaan.

Is doorontwikkeling ook iets voor jouw onderneming?

Vraag het Eline
Eline van den Dool, accountmanager bij LiNC

  Gerelateerde cases

  Dé Duitse specialist in keukens met stenen werkbladen, daar hoort een chique website en goede online marketing bij!

  Lees meer

  Benieuw naar meer van onze services?

  Copywriting

  Wij geloven in wat wij schrijven. En jouw klanten ook.

  Discover
  Search Engine Optimization

  Jij wil vindbaar zijn in de organische zoekresultaten? Dat regelen we voor je!

  Discover
  Wireframing

  We starten met een prototype. Dan gaan we vanaf daar verder.

  Discover
  Development

  Niet alleen een mooi plaatje, maar een website die gebouwd is met een doordachte structuur.

  Discover
  Webdesign

  Die eerste indruk maak je geen tweede keer.

  Discover
  Search Engine Advertising

  Jij bent op zoek naar een doordachte marketingstrategie? Je hebt hem net gevonden!

  Discover