Profiteer mee van onze kennis

De wereld van online marketing, development en design staat nooit stil. Tel daar de exponentiële groei van AI bij op en er is genoeg om over te blijven schrijven. Omdat die snelheid precies is wat we er leuk aan vinden delen we hier graag onze insights.

We werken hard om die beweging bij te houden, zodat we nooit voor een verrassing komen te staan. Want alleen door onszelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, weten we wat voor jouw bedrijf werkt, en wat niet.

een grafische weergave van een elektrisch landschap
Digital
7 december 2023
Interaction to next paint
Niemand wil lang wachten en zeker niet online. Lange laadtijden zorgen voor frustraties. Duurt het te lang? Dan zijn je bezoekers weg en zoeken zij het ergens anders.
Lees meer
een grafisch vormgegeven afbeelding
Search
30 november 2023
Demand generation
We hebben (weer) iets nieuws in de wereld van marketing! Het zogenaamde Demand Generation of kortaf Demand Gen deed bij de introductie behoorlijk wat stof opwaaien.
Lees meer
Grafische weergave van elektriciteitsstromen
Search
24 november 2023
Enhanced conversions
De privacy van mensen online speelt al jaren een belangrijke rol in online marketing. Middels de AVG wet en bijvoorbeeld de verplichte cookiemelding wordt de nadruk gelegd op het vertrouwelijk omgaan met andermans gegevens.
Lees meer
grafische weergave van een elektrisch landschap
Search
16 oktober 2023
Backlinks
Je hebt ongetwijfeld al eens van backlinks gehoord. Misschien heb je een idee wat het zijn, of misschien wil je er graag alles over leren. Dat kan hier!
Lees meer
Digital
9 oktober 2023
Iedereen is een copywriter
Het komt niet doordat ik deze insight zelf schrijf, maar ik meen het als ik zeg dat copywriting echt een heel leuk vak is. Het schrijven van teksten vergt inlevingsvermogen, voorbereiding en een flinke dosis creativiteit. Niet iedereen heeft dat door, en er bestaan nogal wat misverstanden over copywriters en tekstschrijvers. Ik zet ze hier graag voor je op een rij.
Lees meer
een grafisch vormgegeven afbeelding
Search
2 oktober 2023
Conversational AI
De manier waarop we zoeken, en dan vooral online, is in de laatste jaren enorm veranderd.
Lees meer
Insights laden..