Laten we samen toffe dingen maken

We zijn benieuwd naar je bericht en gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan.

Neem direct contact op, we zijn bereikbaar!

Heb jij een specifieke vraag voor ons?

  Nog sneller in contact komen?

  Zonder deze gepassioneerde specialisten geen LiNC. Zo simpel is het. We stellen ons graag even voor, zodat jij een beeld hebt wie hier elke dag keihard aan het werk zijn en daar tegelijkertijd ook heel veel plezier in hebben.

  Joost Bakkers, eigenaar van LiNC
  Met raad en daad

  Joost is de aanjager achter LiNC. Al 10 jaar lang geeft hij advies en helpt hij klanten om zoveel mogelijk resultaat uit alle online activiteiten te halen. Altijd in voor een goed gesprek, zakelijk of niet.

  Joost Bakkers
  Eigenaar
  Eline van den Dool, accountmanager bij LiNC
  Degene met antwoorden

  Eline is onze accountmanager en precies degene die je moet hebben als het aankomt op een strakke planning, waar zowel wij als onze klanten mee kunnen werken. Bewaker van de planning, maar ook altijd eerlijk als er iets anders loopt dan gepland. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

  Eline van den Dool
  Accountmanager
  Tim van der Pennen, projectmanager bij LiNC

  Hét aanspreekpunt voor onze klanten

  Tim is de projectmanager die het liefste meedenkt met onze klanten. Hij ziet liever geen problemen, maar denkt graag in uitdagingen. Een strakke planning, een passende oplossing of een goed gesprek over jouw weekend: Tim staat er klaar voor!

  Tim van der Pennen
  Projectmanager

  Als projectmanager gaat Dide graag het gesprek aan met onze klanten. Zij kent hun business door en door en weet als geen ander hoe wij hen kunnen helpen kansen in het online landschap te benutten. Ben je benieuwd wat ze voor jou kan betekenen?

  Dide Klerks
  Projectmanager