Een maatwerk website

Is het iets voor jouw organisatie?

Ben jij toe aan een nieuwe website die volledig aansluit bij jouw wensen en het doel van jouw organisatie? Dan is een maatwerk website wellicht dé beste optie voor jou! Met een maatwerk website ben je verzekerd van een unieke marketingtool die je helpt jouw nieuwe klanten binnen te halen. Tenminste, als dat het doel is van jouw website. Iedere organisatie is anders, dus ook iedere website is anders en heeft een ander doel.

Het is daarom belangrijk goed na te denken over jouw maatwerk website. Wat wil je uitstralen en wat wil je met jouw website bereiken? En wie vooral.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Je website als eerste indruk van jouw organisatie

Een website is de entree van je organisatie en het is daarom erg belangrijk dat je website past bij je merk en naar behoren werkt. Wanneer een bezoeker via Google op jouw website terecht komt, is dat zijn eerste indruk van jouw bedrijf. Is de eerste indruk niet goed? Dan is deze bezoeker net zo snel weer weg.

Op naar een goede eerste indruk!
De nieuwe website van discobar Wolter Wolthers, te zien op een mobiele telefoon. Website laten maken Tilburg

Maatwerk website met een eigen doel

Een maatwerk website is het perfecte middel om het verhaal van je bedrijf te vertellen. Een professionele website dient als het digitale visitekaartje van jouw bedrijf. Wat het doel ook is, of welk verhaal je wil vertellen, wij bouwen de custom website die perfect aansluit bij jouw wensen.

Meer over maatwerk websites

Voordelen van een maatwerk website

Een maatwerk website heeft zo zijn voordelen! Ben je benieuwd wat het jou kan bieden? We hebben het hieronder voor je op een rij gezet.

  • Bij een maatwerk website kun je meer invloed uitoefenen op het ontwikkelproces en op de werking van de uiteindelijke website.
  • Specifieke koppelingen en toepassingen zijn te implementeren.
  • De maatwerk website is volledig te stylen naar de eigen branding van jouw organisatie.
  • Je website bestaat enkel uit functies en opties die je nodig hebt, dit maakt je website stukken makkelijker te beheren en komt de snelheid van je website ten goede.
  • Een maatwerk website kan voor meer conversie zorgen door een conversiegericht ontwerp.
cvb

Heb je een maatwerk website nodig?

Heb je echt een maatwerk website nodig? Dat is een hele terechte vraag die jij jezelf stelt als je op zoek bent naar een partij die jouw nieuwe website gaat maken. Maatwerk houdt in dat de volledige website van begin tot eind door een designer wordt ontworpen en door een developer wordt gemaakt. Daardoor stem je alles op jouw wensen en zijn er veel meer mogelijkheden.

Wij raden bedrijven met specifieke eisen op het gebied van functionaliteiten of gekoppelde systemen altijd bij voorbaat een maatwerk website aan. Op deze manier kan de website van het begin af aan aangepast worden op het eisenpakket. In de praktijk is dit veel gemakkelijker dan het aanpassen van een bestaand template website aan deze eisen. We denken graag met onze klanten en zullen proberen in alle wensen te voorzien, maar schuwen het niet functioneel eigenwijs te zijn als dat nodig is.

Onderhoud en optimalisatie

Bij de livegang van jouw website houdt ons werk niet op! Een website heeft regelmatig onderhoud nodig. De snelheid van een website kan bijvoorbeeld achteruit gaan het toevoegen van nieuwe content of door andere aanpassingen die door de jaren heen gedaan worden. Dit kan nadelig zijn voor de ranking in Google, omdat website snelheid een van de factoren is waarop Google zijn ranking baseert. Een ander onderdeel van het optimaliseren van jouw ranking, en daarmee de vindbaarheid van jouw website, is het creëren van autoriteit binnen Google. Klinkt ingewikkeld, maar we leggen het hieronder haarfijn aan je uit.

Met autoriteit binnen Google bedoelen we de reputatie van jouw website en de informatie die bezoekers daar kunnen vinden. We willen Google leren dat informatie op jouw website kwalitatief hoogstaand is. Zo willen we  jou uiteindelijk op de nr. 1 positie binnen de autonome zoekresultaten krijgen. Met de autonome zoekresultaten bedoelen we de zoekresultaten waar niet voor betaald is, dat zijn alle zoekresultaten minus de advertenties. We horen je denken: hoe pakken ze zoiets aan en waar begin je dan?

Het startpunt is altijd een zoekwoordenonderzoek. We kijken welke termen jouw doelgroep gebruikt als ze zoeken naar jouw product of dienst en welke termen daarvan het best aansluiten bij jouw website. De gekozen zoekwoorden verwerken we vervolgens in jouw website. We optimaliseren bestaande pagina’s om deze aan te laten sluiten bij de zoekwoorden en schrijven landingspagina’s en/of blogposts. Met deze informatieve en zoekwoord gerelateerde teksten bouwen we jouw reputatie en autoriteit op.

 

Dit doet LiNC voor jou!

Ben je benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Dat kunnen we ons goed voorstellen. We hebben al veel klanten geholpen en geven je graag enkele voorbeelden van wat wij voor hen hebben gedaan. Je zult zien dat veel van onze diensten in de praktijk samenwerken en elkaar versterken.

Zie het hier met eigen ogen!
greeniuz mobiel

    Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

    Wacht dan niet langer en neem contact op!