Online marketing

Online marketing helpt jou je product of dienst te verkopen. Met een degelijke online marketing campagne weet je merk jouw doelgroep te bereiken. Het enkel hebben van een website is vandaag de dag niet meer genoeg. Hij moet gevonden worden! Mensen die niet wisten dat ze jou zoeken, moeten jou kunnen vinden. Het klinkt misschien spannend, maar een goed doordachte online marketing strategie maakt het verschil.

Onze Search diensten
veel van onze klanten ontzorgen we met online marketing
VLC

Wat is online marketing?

Online marketing Tilburg

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw online marketing in Tilburg? Een partner die met je meedenkt, maar het niet schuwt functioneel eigenwijs te zijn als we het beter denken te weten? Dan ben je bij LiNC aan het juiste adres. We zijn een enthousiaste club jonge mensen die door constant te leren het beste weet wat voor jouw bedrijf werkt. En wat niet.

We staan voor je klaar!

Wat kan LiNC voor jou betekenen?

Heb je zelf al een goed beeld van wat wij voor jou kunnen doen of wil je liever een keer sparren over de beste aanpak? Met ons uitgebreide palet aan diensten kunnen we voor jou het verschil maken! Op welk niveau dan ook.

Een greep uit alles wat we jou te bieden hebben op het gebied van online marketing:

Online marketing diensten

Search engine optimization (SEO)

Met SEO helpen we je vindbaar te zijn in de autonome zoekresultaten van de zoekmachines. Zoals hierboven benoemd is het hebben van een website niet genoeg, hij moet gevonden kunnen worden. Het doel is om hoog in de zoekresultaten van Google te staan en daarmee goed vindbaar te zijn voor je doelgroep. Een nummer 1 positie in de zoekresultaten van Google kan echt het verschil maken. Zo’n 40% van de mensen die zoekt in Google klikt namelijk op het eerste zoekresultaat. Maar hoe zorgen wij ervoor dat jij dat eerste zoekresultaat bent?

Het startpunt is altijd een zoekwoordenonderzoek. We kijken welke termen jouw doelgroep gebruikt als ze zoeken en welke termen daarvan het best aansluiten bij jouw website. De gekozen zoekwoorden verwerken we vervolgens in jouw website. We optimaliseren bestaande pagina’s om deze aan te laten sluiten bij de zoekwoorden en schrijven landingspagina’s en blogs. Met deze informatieve en zoekwoord gerelateerde teksten bouwen we jouw reputatie op. Wat we hiermee willen bereiken is Google leren dat informatie van deze pagina en jouw website kwalitatief hoogstaand is en jou zo uiteindelijk op de nr. 1 positie krijgen.

Als we je aandacht hebben getrokken en meer wil weten over hoe wij je kunnen helpen met SEO, neem dan contact met ons op! We helpen je graag! Nog niet overtuigd? Dan gaan we snel verder met laten zien wat we allemaal kunnen en wat jij daar aan hebt!

Meer over SEO
een grafische weergave van onze werkzaamheden op het gebied van vindbaarheid

Search engine advertising (SEA)

Heb je een nieuw product of start je met een nieuwe campagne en wil je snel jouw doelgroep bereiken? Naast het optimaliseren van jouw website om bovenaan de zoekresultaten te eindigen zetten we voor veel van onze klanten in op Search Engine Advertising (SEA). Met Google Ads lanceren we betaalde campagnes die helpen jouw doelgroep te bereiken. Met het onderzoek wat we doen voor SEO bepalen we de focus van jouw SEA campagne. Met het inzetten van SEA trek jij een grote groep relevante bezoekers gemakkelijk naar je website. Zo ben je gegarandeerd van een stroom nieuwe potentiële klanten naar jouw website.

Meer over SEA
cvb laptop

Copywriting

Alles wat we hierboven genoemd hebben is gelinkt aan copywriting. Het een kan niet zonder het andere. Wat het doel van jouw online marketing ook is, door duidelijk en activerend te schrijven helpen we jouw doel halen. Copywriting is het schrijven van pakkende teksten, van teksten die lezers overtuigen van jouw unieke boodschap en ze aanzetten tot een door jou bepaalde actie. We verdiepen ons volledig in jouw verhaal en communiceren het op zo’n manier die bijdraagt aan het opbouwen van een band met jouw potentiële klanten. Een geslaagde marketingcampagne kan niet zonder.

Meer over copywriting

Onze werkwijze

Hoe wij voor jou aan de slag gaan met jouw online marketing hangt af van wat we precies voor je gaan doen én wat jouw doel is. Onze werkwijze verschilt dus per klant, maar bevat altijd de volgende onderdelen:

  • We beginnen altijd met een oriënterend gesprek. Omdat we het leuk vinden jou te leren kennen, maar vooral om te kunnen sparren over jouw idee. In het gesprek stemmen we jouw wensen en doelstellingen af.
  • De uitkomst van het gesprek wordt verwerkt in een offerte waarin we de marketingstrategie toelichten en benoemen waar we voor jou mee aan de slag gaan.
  • Gedurende het proces houden we je op de hoogte van de onze werkzaamheden, de voortgang tot op dat moment en de planning.
  • Ook blijven we zoeken naar hoe jouw doelstellingen zo efficiënt mogelijk behaald kunnen worden en delen we onze kennis graag met jou.
  • Wil je gedurende het traject de focus verleggen of heb je een idee waar wij mee aan de slag moeten? Dat is geen enkel probleem!
greeniuz mobiel

    Kom in contact met LiNC

    Ben je enthousiast geworden van ons verhaal? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wat de reden ook is, we zouden het leuk vinden om in contact te komen met je! De koffie staat hier altijd klaar, maar een mail met jouw vragen mag natuurlijk ook. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!