Wij zijn LiNC, we stellen ons graag even voor

Wij brengen bedrijven en de digitale wereld samen

Hoe wij LiNC zijn geworden? Dat is simpel. We werken hier dagelijks vanuit de gedachte mensen te mogen helpen, op wat voor manier dan ook. We staan altijd klaar voor jou, maar durven ook functioneel eigenwijs te zijn als we denken dat we het beter weten. Meng dat met een vleugje Brabantse gezelligheid en je hebt de strategische online marketing partner waar jij naar op zoek bent.

Wie maken LiNC dan tot het bureau dat het is? Ook dat is simpel. De knappe koppen hieronder zetten dagelijks hun beste beentje voor om klanten te helpen, te adviseren en om simpelweg toffe dingen te maken. En we hebben er nog plezier in ook.

Wil je weten wat we nou echt leuk vinden aan het werk bij LiNC? Klik op onze foto’s en lees er alles over.

10+
Jaren ervaring
400+
Opgeleverde projecten
15k
Geklikte zoektermen
12
Werknemers

Word jij onze verbinding met succes?

Ben jij de nieuwe internetheld die wij zoeken?
Word onderdeel van het leukste internetbureau van Tilburg

Bekijk vacatures
Swipe

Gepassioneerde specialisten

Zonder deze gepassioneerde specialisten geen LiNC. Zo simpel is het. We stellen ons graag even voor, zodat jij een beeld hebt wie hier elke dag keihard aan het werk zijn en daar tegelijkertijd ook heel veel plezier in hebben.

Eline van den Dool, accountmanager bij LiNC
Degene met antwoorden

Eline is onze accountmanager en precies degene die je moet hebben als het aankomt op een strakke planning, waar zowel wij als onze klanten mee kunnen werken. Bewaker van de planning, maar ook altijd eerlijk als er iets anders loopt dan gepland. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Eline van den Dool
Accountmanager
Joost Bakkers, eigenaar van LiNC
Met raad en daad

Joost is de aanjager achter LiNC. Al 10 jaar lang geeft hij advies en helpt hij klanten om zoveel mogelijk resultaat uit alle online activiteiten te halen. Altijd in voor een goed gesprek, zakelijk of niet.

Joost Bakkers
Eigenaar

Goed met 0’en en 1’en

Patrick, onze Stagiair Developer, betreedt dagelijks de arena van coderen en webontwikkeling onder de zorgvuldige begeleiding van Luuk. Hij zet zich volledig in om zijn vaardigheden te verfijnen en kijkt ernaar uit om de kunst van het creëren van schitterende websites meester te worden.

Patrick Sengers
Stagiair Developer
Roy van Kasteren, designer bij LiNC
Design moet werken

Onze designer Roy heeft oog voor een goed ontwerp. Niet alleen iets wat er leuk uitziet, maar wat ook aansluit bij de wensen van onze klanten en hen helpt hun doelen te behalen. UX en UI hebben weinig geheimen voor hem. Weinig, want er is altijd iets te leren! Zo is hij ook.

Roy van Kasteren
UX/UI Designer
Luuk Timmermans, lead developer bij LiNC
Goed met taal tussen <>

Luuk is de drijvende kracht achter het LiNC development team. Een uitdaging zal hij niet snel uit de weg gaan. Hij zal er altijd voor kiezen iets nieuws te leren voordat hij zegt dat het niet mogelijk is. Dat is wat Luuk Luuk maakt en waarom hij zo waardevol is voor ons team.

Luuk Timmermans
Lead Developer

Degene met antwoorden

Als projectmanager gaat Dide graag het gesprek aan met onze klanten. Zij kent hun business door en door en weet als geen ander hoe wij hen kunnen helpen kansen in het online landschap te benutten. Ben je benieuwd wat ze voor jou kan betekenen?

Dide Klerks
Projectmanager
Rob Pey, accountant van LiNC
Baas van de cijfers

Rob is de grote man van de administratie bij LiNC. Bij hem kunnen we terecht met alle vragen over de cijfers. Hij is er vanaf het begin bij en nog steeds hebben we hem niet kunnen betrappen op een dag niet lachen! En dat is precies wat we zo waarderen.

Rob Pey
Administratie
Daan van den Elsen, SEA specialist bij LiNC
Weet alles goed te vinden

Daan is onze SEO/SEA specialist. Als je wil weten hoe je een doordachte SEA strategie opzet, dan ben je bij hem aan het juiste adres. Hij legt zijn hart en ziel in zijn werk, om zo de beste campagne voor jou op te tuigen.

Daan van den Elsen
Online marketeer
Youri Pols, developer bij LiNC

Maakt jouw code kloppend

Als een helft van het development team is Youri dagelijks bezig met het bouwen van websites, het bedenken van complexe, maar logische structuren en het verhelpen van jouw technische problemen.

Youri Pols
Developer
Bas Vennix, online marketeer van LiNC
Vindt jou gelijk bij verstoppertje

Onze online marketeer Bas houdt zich op dagelijkse basis bezig met alles wat er omgaat in de wereld van SEO, SEA en het optimaliseren van websites t.b.v. vindbaarheid. Dat vindt hij leuk en dat zie je terug in zijn werk. Hij zorgt er altijd voor dat onze klanten zo goed mogelijk gevonden worden.

Bas Vennix
Online Marketeer
Koen van der Doelen, SEO specialist bij LiNC
De vlotte pen

Als echte (SEO) copywriter is Koen onze woordkunstenaar. Een leuke tekst schrijven is één ding, maar een leuke én vindbare tekst schrijven is een tweede. Koen doet dat iedere dag met liefde voor onze klanten en heeft al verschillende #1 posities te pakken met zijn doordachte teksten.

Koen van der Doelen
SEO Specialist
Tim van der Pennen, projectmanager bij LiNC

Hét aanspreekpunt voor onze klanten

Tim is de projectmanager die het liefste meedenkt met onze klanten. Hij ziet liever geen problemen, maar denkt graag in uitdagingen. Een strakke planning, een passende oplossing of een goed gesprek over jouw weekend: Tim staat er klaar voor!

Tim van der Pennen
Projectmanager