Wat kost een website?

Je wilt een nieuwe website laten maken, maar waar begin je? Hoe moet de website eruit komen te zien? En niet onbelangrijk, wat kost een website? Zoveel vragen waar je nog niet meteen een antwoord op hebt, maar gelukkig kunnen wij je helpen. Op deze pagina vertellen we je meer over de kosten van jouw nieuwe website en hoe wij die kosten bepalen.

Vraag direct een offerte aan

Hoe bepalen wij de kosten van een website?

We bepalen de kosten van een website aan de hand van de gewenste functies en eigenschappen van de website. Bij het maken van een website komen veel onderdelen kijken. Het fijne is dat wij het gehele proces voor jou uit handen kunnen nemen. Wij steken veel tijd in het ontwerpen en bouwen van een goed presterende en professionele website of webshop.

Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar. De ontwikkeling van je website gaat door een aantal fases heen.

Lees hier meer over onze werkwijze
Wat kost een website? De kosten van een website worden hier uitgelegd

1. Briefings en uitwerking plan van aanpak

Jij hebt een doel, maar hoe gaan we dat doel bereiken? Om hier achter te komen starten wij met het maken van briefings. Deze komen uiteindelijk samen in een plan van aanpak. Hiermee brengen we alle werkzaamheden in kaart zodat we je project zo efficiënt mogelijk van start kunnen laten gaan. Zo weet jij wat je de komende tijd te wachten staat!

2. Wireframe/ sitemap-fase

In de wireframing fase van het website-ontwikkelingsavontuur, krijg je een soort schets van hoe jouw site eruit gaat zien en gaat werken. Het is als een ruwe, maar essentiële blauwdruk voordat we de kleurrijke details toevoegen. Met wireframing kunnen we de lay-out, interacties en gebruikerservaring bepalen, waardoor we eventuele hobbels gladstrijken voordat we de echte magie van het ontwerp toevoegen. Het is de beste manier om een goed beeld te krijgen van jouw toekomstige online meesterwerk!

Vergeet de sitemap fase niet, want in deze fase creëren we een gestructureerde “wegkaart” van jouw website, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en vinden wat ze zoeken. Het legt de fundering voor een soepele en intuïtieve gebruikerservaring op jouw website.

Lees hier meer over de wireframe fase
Wireframe van de BioComp website

3. Webdesign-fase

Bij webdesign draait het voor ons om meer dan alleen het ontwerpen van websites. We richten ons op het uiterlijk, het gevoel en de interactiviteit van de site. Hoe ziet de website eruit en hoe kunnen bezoekers er optimaal mee omgaan? User Interface design is onze expertise. We zorgen ervoor dat de interface van de website intuïtief is, waarbij elk visueel en interactief element zorgvuldig wordt overwogen om de gebruikerservaring te optimaliseren.

Zo pakken we jouw webdesign aan
De nieuwe website van discobar Wolter Wolthers, te zien op een mobiele telefoon. Website laten maken Tilburg

Liever even bellen over de kosten van jouw nieuwe website?

Dat kan!

Let's talk!

4. Technische realisatie-fase

Hier start het omzetten naar 1’en en 0’en. In deze fase transformeren we je design naar iets dynamisch, het komt tot leven! Wij onderscheiden ons doordat wij geen gebruik maken van templates of visual builders. De website wordt speciaal voor jouw project op maat gemaakt.

Zo wordt jouw website gebouwd
Foto van Luuk die midden in het webdevelopment proces zit

5. Livegang website/webshop

Je website staat live, tof! Om ervoor te zorgen dat je helemaal wegwijs geraakt binnen je site, verzorgen wij een WordPress workshop. Tijdens deze workshop vertellen we je over alle ins and outs

Betekend de livegang het einde van onze samenwerking? Als het aan ons ligt niet, want stilstand is achteruitgang. Ons werk stopt niet bij de oplevering van je website. Doorontwikkeling is net zo belangrijk. Want waar liggen de behoeftes van je gebruikers? Waar ligt nog ruimte voor verbetering? Bekijk wat de kosten na livegang zijn verder op deze pagina.

Ons werk houdt niet op na de livegang
Een zakelijke website laten maken doe je door LiNC

6. Project management

Onze project managers zijn betrokken bij elk onderdeel van het hele proces. Zij zijn het eerste aanspreekpunt en vertalen jouw uitdaging in opdrachten voor de rest van het team. Zij bewaken de planning, weten het beste wie welke opdracht kan oppakken en zorgen ervoor dat jij tevreden bent met het eindresultaat.

Kosten na livegang

Je website staat live, nice! Maar wat nu? Geen zorgen, ook hier hebben wij kaas van gegeten! Na de livegang is het zaak om te gaan focussen op de doorontwikkeling van je website.

Search Engine Optimization en Search Engine Advertising zijn daarom de volgende punten waar we ons op gaan focussen. De kosten hiervan worden bepaald door het aantal uur dat we per maand gaan investeren in deze werkzaamheden.  Hieronder lichten we onze werkzaamheden op SEO en SEA gebied graag nog extra toe.

Ben je benieuwd wat dit precies in houdt voor jouw bedrijf? Neem dan even contact met ons op! We leggen het je graag even uit.

De koffie staat klaar!

Search Engine Optimization

We willen je website zo hoog mogelijk laten ranken in de zoekmachines, maar hoe pakken we dat aan? Door relevante content te creëren willen we de vraag van je bezoeker beantwoorden. Dit pakken we aan middels een drie maandelijkse aanpak. Iedere 3 maanden werken we aan de autoriteit van je website, dit staat centraal.

Lees hier meer over SEO
Seo icon linc

Search Engine Advertising

Met SEA zorgen wij voor een stroom van je meest relevante en converterende bezoekers. De kosten van deze dienst zijn gebaseerd op het volgende:

 • Mediabudget; dit ligt geheel aan hoeveel je per maand wilt spenderen aan je campagnes.
 • Beheerskosten; de beheerskosten betaal je o.b.v. het aantal uur dat je per maand bij ons afneemt. Tijdens deze uren werken wij aan het opzetten, optimaliseren, en rapportage van de SEA campagnes.
Lees hier meer over SEA
icon sea linc

  Waarmee kunnen wij jou helpen?

  Meer informatie nodig?

  Vraag vrijblijvend naar de kosten

  Of leg direct iets vast,
  we zijn bereikbaar!