Wat zijn de kosten van een website

Je wilt een nieuwe website laten ontwikkelen, maar waar begin je? Hoe moet de website eruit komen te zien? En niet onbelangrijk, welke kosten komen erbij kijken? Op deze pagina vertellen we je wat meer over hoe de kosten van jouw nieuwe website tot stand komen.

Hoe bepalen wij de prijs?

Er komen een hoop dingen kijken wanneer je een website wilt maken. Gelukkig voor jou nemen wij dit voor je uit handen. Wij steken veel tijd en moeite om voor jou een goed presterende en professionele website/webshop te creëren. Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar. De ontwikkeling van je website gaat door een aantal fases heen.

1. Briefings en uitwerking plan van aanpak

2. Wireframe/sitemap-fase

3. Webdesign-fase

4. Technische realisatie-fase

5. Livegang website/webshop

6. Project management

Kosten na livegang

Je website staat live, nice! Maar wat nu? Geen zorgen, ook hier hebben wij kaas van gegeten! Na de livegang is het zaak om te gaan focussen op de doorontwikkeling van je website. SEO en SEA zijn daarom de volgende punten waar we ons op gaan focussen. De kosten hiervan worden bepaald door het aantal uur dat we per maand gaan investeren in deze werkzaamheden. Ben je benieuwd wat dit precies in houdt voor jouw bedrijf? Neem dan even contact met ons op! We leggen het je graag even uit.

    Meer informatie nodig?

    Vraag vrijblijvend naar de kosten

    Of leg direct iets vast,
    we zijn bereikbaar!