Website laten maken Tilburg

Ben jij op zoek naar een partner die jouw website kan ontwerpen, en bouwen?

Wij zijn LiNC en wij bouwen al 10 jaar succesvolle websites voor verschillende typen klanten. Wij helpen je graag met de wensen die jij hebt! We vliegen het ontwikkelen van een nieuwe website altijd aan in 3 overzichtelijke stappen. Deze stappen staan hieronder verder beschreven. Jouw wensen staan altijd centraal en we zullen je tijdens de verschillende stappen uitgebreid adviseren met onze kennis en kunde op het gebied van webdesign, techniek en vindbaarheid. Wij weten wat voor jouw bedrijf werkt en wat niet. En die kennis delen we met je.

Laten we samenwerken!

Wat mag je van ons verwachten?

Om je een goed beeld te geven van hoe wij jouw nieuwe website ontwerpen en bouwen nemen we je hieronder mee langs alle stappen die wij doorlopen op weg naar jouw nieuwe website.

Ik wil het met eigen ogen zien!
De nieuwe website van discobar Wolter Wolthers, te zien op een mobiele telefoon. Website laten maken Tilburg

Stap 1 op de weg naar jouw online succes:

Wireframe & Sitemap

In de eerste fase leggen we de basis voor jouw website. We besteden veel aandacht aan het bedenken van de structuur van jouw website. Het is niet voor niets de basis voor de technische realisatie én het ontwerp van de website. We starten ons proces altijd met een kick-off meeting. Tijdens deze meeting verzamelen we alle informatie die volgens jou een plek op de website moet krijgen. Dit verwerken we samen met een zoekwoordenonderzoek tot een sitemap en wireframe.

Meer over wireframing
Het high fidelity wireframe van Barrel & Boar, een van de klanten van LiNC

Wat willen we weten?

Voordat we kunnen beginnen met het ontwerpen en bouwen van jouw website hebben we wat informatie nodig. We moeten tenminste weten waar we naartoe werken en wanneer jij blij bent. In het eerste gesprek komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Het doel van de website
  Wat wil je met de website bereiken? Is jouw website de belangrijkste lead generator voor jouw onderneming of geldt het als een middel zoveel informatie te delen? Wat jouw doel ook is, wij gaan je helpen het te behalen.
 • De doelgroep die je wil bereiken met jouw website
  In de wireframe en sitemap fase ontwerpen we de ervaring van de gebruikers van je website. Daarom is het belangrijk te weten wie die (gewenste) gebruikers zijn. Dit nemen we mee in het ontwerp, maar bijvoorbeeld ook in de tone of voice van de copywriting van de website.
 • Welke technische koppelingen zijn gewenst?
  De mogelijkheden zijn eindeloos wat betreft technische koppelingen. De een is makkelijker te maken dan anderen, dus dit bespreken we graag op voorhand.

Laten we samen toffe dingen maken!

Waar wacht je nog op?

Stap 2 van het website laten maken door LiNC:

Webdesign

Voor het maken van het webdesign zal het gemaakte wireframe en het huisstijlhandboek als basis dienen. Eerst zal er een homepagina worden ontworpen en gepresenteerd. Hierop kan je natuurlijk feedback geven, waarna de genoemde wijzigingen worden doorgevoerd.

Wanneer de homepage naar wens is, zullen de andere elementen ontworpen worden. De designs van de pagina zal desktop- of mobile weergave als uitgangspunt hebben. In de technische realisatie-fase worden de designs werkbaar gemaakt voor alle devices (smartphone, tablet en desktop) én alle browsers. Wanneer de webdesigns helemaal naar wens zijn en akkoord bevonden, gaan we door naar de volgende fase.

Meer over ons webdesign
Verschillende pagina's van het webdesign van greeniuz

Stap 3 van jouw nieuwe website:

Webdevelopment

In deze fase zal de website technisch gebouwd worden aan de hand van het wireframe en het webdesign. Het onzichtbare deel van de website moet net zo goed in elkaar als de visuele voorkant. In de webdevelopment fase verplaatsen we ons zoveel mogelijk in de bezoeker om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken. En hoe maken we de ervaring zo prettig mogelijk?

Meer over webdevelopment
Roy en Luuk tijdens een sparringssessie in het webdevelopment proces

De testomgeving en het WordPress CMS

Om je een goede indruk te geven van de voortgang van de website en je de mogelijkheid tot testen te geven richten we een testomgeving in. In deze testomgeving kan de website gevuld worden middels het WordPress Content Management Systeem (CMS). We kiezen voor een WordPress CMS vanwege de vele voordelen die jij daar van hebt:

 • WordPress is open source
 • Het is flexibel
 • De kosten voor het systeem zijn laag
 • Het CMS is toekomstbestendig

Om deze fase af te ronden organiseren we een workshop. Tijdens deze workshop zal je uitleg krijgen over het gebruik van het WordPress CMS. Na deze workshop kun je aan de slag met het vullen van de content en gaat de website uiteindelijk live!

cvb laptop

Houdt ons werk hier op?

Je hebt je website laten maken. Wat nu?

Nee! Zomaar ben je niet van ons af. Na oplevering van de website gaan we aan de slag met het optimaliseren van de vindbaarheid en de doorontwikkeling van de website. Pas als de website live staat weten we hoe bezoekers omgaan met de website. Waar klikken zij op en wat verwachten ze van de website in het algemeen? Door dit te meten kunnen we aan de website blijven schaven.

Meer over doorontwikkeling

  Ben je benieuwd wat LiNC voor je kan doen?

  Wacht niet langer en neem contact op!