Website laten maken Tilburg

Ben jij op zoek naar een partner websites kan bouwen? Wij zijn LiNC en wij bouwen al 10 jaar succesvolle websites voor verschillende typen klanten. Wij helpen je graag met de wensen die jij hebt! We vliegen het ontwikkelen van een nieuwe website altijd aan in 3 overzichtelijke stappen. Deze stappen staan hieronder verder beschreven. Jouw wensen staan altijd centraal en we zullen je tijdens de verschillende stappen uitgebreid adviseren met onze kennis en kunde op het gebied van webdesign, techniek en vindbaarheid. Wij weten wat voor jouw bedrijf werkt en wat niet. Die kennis delen we met je. Waar kunnen we je mee helpen?

Wij zijn LiNC online design & marketing. We zijn altijd eerlijk en transparant, buitengewoon bereikbaar en nieuwsgierig. Wij stoppen nooit met leren. We verkopen niets, maar adviseren je. En dan is de keuze aan jou. Behalve als we zeker weten dat een andere aanpak beter is. Dan worden we functioneel eigenwijs en gaan we je overtuigen. Bedank ons later maar.

Wireframe & Sitemap

In de eerste fase leggen we de basis voor jouw website. We doen dit gedegen met een kick-off meeting. Tijdens deze meeting zullen we alle informatie die jij aan ons verstrekt opnemen als een spons. Belangrijke onderwerpen in deze informatie zijn het doel van de website, welke doelgroepen je wil aanspreken en welke technische koppelingen gewenst worden. Deze informatie verwerken we samen met een zoekwoordenonderzoek en verwerken we in een sitemap en wireframe. Het wireframe is een werktekening van de beoogde website waarin elke pagina zal worden uitgetekend en beschreven. Na een aantal iteraties, wanneer het wireframe helemaal naar wens is en akkoord is bevonden, gaan we door naar de volgende fase.

 

Webdesign

Voor het ontwerpen van het webdesign zal het gemaakte wireframe en het huisstijlhandboek als basis dienen. Eerst zal er een homepagina worden ontworpen en gepresenteerd. Hierop kan je natuurlijk feedback geven, waarna de genoemde wijzigingen worden doorgevoerd. Wanneer de homepage naar wens is, zullen de andere elementen ontworpen worden. De designs van de pagina zal desktop- of mobile weergave als uitgangspunt hebben. In de technische realisatie-fase zullen de designs werkbaar gemaakt worden voor alle devices (smartphone, tablet en desktop) en alle browsers. Wanneer de webdesigns helemaal naar wens zijn en akkoord bevonden, gaan we door naar de volgende fase.

 

Webdevelopment

In deze fase zal de website technisch gebouwd worden aan de hand van het wireframe en het webdesign. Er zal een testomgeving online komen waarin je de stand van zaken van de ontwikkelingen kunt bijhouden. In deze testomgeving kan de website gevuld worden middels het WordPress Content Management Systeem (CMS). Voordelen van WordPress zijn o.a. open source, flexibel, lage kosten en toekomstbestendig. Om deze fase af te ronden organiseren we een workshop. Tijdens deze workshop zal je uitleg krijgen over het gebruik van het WordPress CMS. Na deze workshop kun je aan de slag met het vullen van de content en gaat de website uiteindelijk live!